Cerdà: “El rebut del Consorci és un abús i el millor que podem fer és no pagar-lo”

Cerda (PSPV): “El rebut del consorcí és un abús i el millor que podem fer és no pagar perquè a Xàtiva enguany ja hem pagat la taxa de fem”

Els socialistes anuncien que posaran a disposició de la ciutadania un recurs contra aquesta taxa i que iniciaran una campanya per a que no es pague el rebut.

El portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Xàtiva ha parlat avui del rebut del Consorci de Residus que està arribant a totes les cases i ha anunciat que el seu partit posarà a disposició de tots els veïns un recurs contra el mateix i que, al mateix temps, va a iniciar una campanya informativa per a que no es pague el rebut. Segons va explicar Cerdà, “el rebut del consorci de residus és un abús, a la nostra ciutat enguany ja hem pagat la taxa del fem i el que no podem consentir és pagar dues vegades pel mateix servei”. Per al líder del socialistes xativins, la única forma de parar aquest abús és “no pagant eixe rebut” perquè “eixe és l’únic llenguatge que entenen Rus i la resta de dirigents comarcals del PP que volen mantindre el seu estatus a canvi de seguir ofegant econòmicament a la ciutadania”.

Seguint en aquest tema, Cerdà explica que resulta “increïble” que en una ciutat com Xàtiva en la que la pressió fiscal es troba entre les més altes de la Comunitat Valenciana i en la que impostos, com la contribució urbana s’incrementen més d’un 10% per a l’any que ve, “s’inventen una nova taxa per a mantenir estructures inútils com la del Consorci de Residus” que per a l’únic que ha servit és “per a encarir un servei que abans prestaven els Ajuntaments a un menor preu”. Amb aquestes decisions, “Rus i els seus demostren que viuen d’esquenes al poble i als seus problemes i que no els interessa el més mínim la gestió eficient dels serveis públics”. “Sols pensen en continuar gastant a mans plenes els diners públics”, va sentenciar.

Finalment, el regidor ha censurat la falta absoluta de informació que han tingut els veïns de Xàtiva respecte del Consorci i de les seues funcions. A altres municipis, el President del Consorci i els seus tècnics han fet reunions informatives i han explicat com i de quina manera pensa que ha de tractar-se el fem a partir d’ara. “A la nostra ciutat les males relacions entre l’alcalde, Alfonso Rus, i el President del Consorci, Vicente Parra, han impedit que aquesta campanya informativa es porte a terme, provocant una desinformació absoluta entre la ciutadania”, va explicar.

Declaraciones Roger

No hay comentarios

Dejar respuesta