Els responsables de Joventut de Canals es reuneixen amb membres de Xarxa Jove

Recentment es reuniren a Canals la regidora de Joventut i la delegada de Xarxa Jove a la Costera a més del gerent del Centre Jove i Alba Soler, del programa Aula Compartida amb els instituts.

Durant aquest encontre, totes les parts van posar en comú els seus projectes i necessitats per tal de poder treballar conjuntament i de manera coordinada. Des del programa de «Corresponsals Juvenils» amb els instituts, fins a potenciar els descomptes per a joves, cursos de formació i tallers o augmentar la informació que podria arribar als joves de Canals.

Ricardo Requena, alcalde i regidor de Joventut de Canals, va insistir en la importància de sumar forces i treballar coordinadament, presentar noves propostes i en la necessitat d’un anàlisi de la realitat i les necessitats de la joventut a dia de hui, implicant als instituts i a les associacions. Des de Xarxa Jove, representada per la seua tècnica Itzíar Cabanes, es va oferir tota les ferramentes i informació que tots estos projectes poden requerir per tirar endavant.

Aquesta mateixa setmana Requena també participarà al fòrum en la Trobada de Tècnics i Professionals de la Joventut que l’IVAJ realitzarà en Alborache, junt amb regidors i responsables de joventut de tota la Comunitat Valenciana. Representants de l’àrea de Joventut de Xàtiva també estaran presents a aquest encontre que arranca hui.

No hay comentarios

Dejar respuesta