Els regidors i l’executiva de Compromís per Novetlè es reuneixen amb la Diputació

L’objectiu de la reunió era trobar solucions per a problemes que afecten la localitat.

Aquest matí els regidors de l’ajuntament de Novetlè Anna Mateu i Vicent Úbeda i els membres de l’executiva local Moisés Samper i Àngels Navarro s’han reunit amb l’equip tècnic de la vice-presidenta Maria Josep Amigó. L’objectiu d’aquesta reunió ha estat recollir informació sobre finançament i altres ajudes que poden ajudar a millorar la situació de la localitat.
El col·lectiu ha estimat necessària aquesta reunió en considerar que l’actual equip de govern Rafael Vila peca d’immobilisme i no fa tot el que seria possible per tal de millorar la qualitat de vida de la localitat. A la reunió s’han abordat qüestions com adequar l’edifici de l’antic ajuntament per a diferents usos, la millora del polígon industrial i de la seua competitivitat i la possibilitat d’habilitar un enllaç amb Xàtiva segur per a ciclistes i vianants o “via verda”.

L’equip d’Amigó s’ha compromés a aportar informació sobre les possibles vies de finançament per aquestes propostes i el contacte amb el personal tècnic responsable d’aquestes matèries per tal de poder dissenyar les estratègies adequades per a la localitat. La reunió ha servit també per a que el col·lectiu de Novetlè coneguera millor el nou sistema de finançament de la Diputació al que els pobles reben cada vegada més fons en funció de la població i necessitats locals front als opacs i personalistes repartiments d’èpoques anteriors.

La informació recollida durant la reunió es traduirà una bateria de propostes que intentarem que aprove l’equip de govern del PSOE. Creguem que la millora del poble és una qüestió que afecta a tots i, ja que des del govern no es fan propostes, s’han d’assumir les de l’oposició passant per damunt d’interessos particulars i partidistes.

No hay comentarios

Dejar respuesta