Els policies locals es formen en matèria de violència de gènere amb el conveni entre Diputació i el Ivaspe

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el director general d’Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, han signat aquest dijous el conveni de col·laboració entre les dos institucions per a la formació de la Policia Local dels municipis valencians en matèria de violència de gènere.

Rodríguez ha destacat l’aposta de la Corporació provincial per “anar més enllà de les paraules i abordar el problema de la violència de gènere amb la formació de la Policia Local de les comarques valencianes”. El president de la Diputació ha assegurat que la societat actual “va a exigir una major proximitat i eficàcia als policies per a resoldre problemes de violència de gènere i han d’estar preparats per a açò”.

Per la seua banda, el director general d’Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, ha subratllat la importància de “transferir els coneixements als policies locals perquè sàpien respondre a les situacions que es troben en el carrer”.

El pla de formació específica, que es va presentar a la fi d’any a Xàtiva, es ve impartint des de finals de gener, quan va tenir lloc la jornada inaugural a Ontinyent, i a més de les capitals de la Costera i la Vall d’Albaida té programades sessions a Alzira, Gandia, Sagunt, Llíria, Requena i València, amb l’objectiu de “preparar a la policia per a respondre amb tots els mitjans possibles i acabar amb aquesta xacra social”, segons ha explicat el president de la Diputació, Jorge Rodríguez.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =