Els Pets presenten el seu nou disc «SOM» al festival Nits al Castell

El grup de pop rock català presentarà el cim de la seua trajectòria al festival internacional Nits al Castell de Xàtiva 2019

Aquest pròxim dissabte 20 de juliol, dins de la Programació de Nits al Castell, Els Pets ens presentaran el seu nou disc «SOM» , on mostren que a pesar d’haver estat uns anys a l’ombra, mantenen la seua essència i el seu estat de gràcia excepcional.

El grup tarragonès procedent de Constantí torna als escenaris per tal de celebrar el seu trentè aniversari amb els seus clàssics o canviant d’estil i d’aires en diferents projectes. La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu camí cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball, lluminós, eclèctic i artesanal.

El nou disc de Els Pets, que segons els crítics és el millor fins l’actualitat, són tretze cançons amb tot tipus de sentiments, la majoria associats a la música: tendresa, màgia, il·lusió o eufòria. Aquestes cançons aposten per una sonoritat més moderna i contemporània però sense perdre el só clàssic de Gavaldà i companyia, que ens tornen a aportar històries amb personatges memorables, petits detalls i tossuderia davant dels problemes de la vida quotidiana com malalties, records que fan mal o amors retrobats. Però tot açò envoltat d’una música que planeja de manera subtil amb una instrumentació lleugera i transparent.

Per altra banda, el seu últim disc «SOM» demostra que el grup de referència de l’escena pop catalana continua amb la seua il·lusió que va entusiasmar un gran públic. Un disc que mostra la maduresa i l’optimisme dins del seu món universal i intransferible.

L’afany dels seus concerts per diversos escenaris del territori farà que, veure Els Pets, siga un esdeveniment molt especial.

No hay comentarios

Dejar respuesta