Els monuments de la Falla Espanyoleto, 25 anys després seran d’especial

Pere Baenas i Ramón Olivares renoven amb la comissió

La Falla Espanyoleto, fa 25 anys que no situa els dos monuments en especial, i serà enguany a la fi quan torna a la màxima categoria després de créixer a poc a poc amb els dos monuments. Aquell 1992, fou l’últim any que la comissió va participar a la màxima categoria ambdues falles.

Els monuments són la part fonamental de la festa i la comissió ha decidit apostar per ells, esta vegada amb els dos monuments en secció especial.
Per aquesta aposta, renova als artistes dels últims anys que tan bon resultat estan donant-los. Per a la falla infantil, Ramon Olivares, després de guanyar en els 3 últims anys el premi de millor secció amb aquesta comissió (any 2014 1er premi secció 2a, anys 2015 i 2016 1er premi secció primera), entrarà en la secció d’or de les falles xativines. Per altra banda, Pere Baenas serà l’encarregat per 3er any consecutiu de fer el monument gran (ja en secció especial des de 2014). Pere amb la comissió Espanyoleto a obtingut un 3er premi i 2on premi de secció especial els anys 2015 i 2016, i de segur que el monument d’aquest any agrada igual o més que els anteriors.

Aquesta falla aposta pels valors, per la cultura i per la festa, i per això ja fa anys treballa per dur endavant un bon grapat d’activitats a un alt nivell, com la participació en les cavalcades, les primeres parts de presentacions, els llibrets faller…i des d’aquest any amb els dos monuments.
25 anys després tornen a Especial amb els dos monuments, i ho fan per quedar-se!

No hay comentarios

Dejar respuesta