Els millors GT de l’automobilisme mundial es reuneixen aquest cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo

.- El Circuit Ricardo Tormo acull la huitena cita del Fanatec GT World Challenge powered by AWS
.- VolraceGT, GT2 European Sèries i l’única cita a Espanya del Super Trofeu Lamborghini completen el programa

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana l’octava de les deu cites del Fanatec GT World Challenge powered by AWS, el certamen que compta amb els millors GT del panorama internacional.

Durant dues jornades plujoses els pilots han tingut l’oportunitat de provar el nou asfalt del Circuit Ricardo Tormo. A partir de la jornada del dissabte començaran els entrenaments oficials i les primeres carreres a partir de les 14.00 hores.

El diumenge se celebraran les proves finals des de les 10 i fins a la 15.30 hores. Un total de 40 superdeportivos compondran les dues carreres al Sprint de la categoria principal que celebraran les seues carreres tant el dissabte com el diumenge a les 14.00 hores.

Les entrades per a assistir a les dues jornades de competició estan a la venda en la web oficial del Circuit Ricardo Tormo que espera una participació massiva dels aficionats tant per a seguir les carreres com per a gaudir de les activitats programades en la pista i en el pàdoc.

Els aficionats que es donen cita aquest cap de setmana en el Circuit gaudiran a més de les carreres d’una gran concentració d’amants del motor amb drift, grip, música, exposicions i exhibicions dins i fora de la pista, la Volrace.

L’activitat la completa el Super Trofeu Lamborghini amb altres dues carreres d’una de les competicions monomarca més potents de l’automobilisme mundial que celebra en el Circuit Ricardo Tormo la seua única cita a Espanya.

Pedrosa en GT2

Dani Pedrosa serà el principal atractiu de la graella de les Fanatec GT2 European Sèries. Un total de dotze cotxes seran de la partida en aquestes carreres amb el KTM X-BOX del català com a peça més espectacular. A més, els Audi R8 LMS, els Porsche RS i el Mercedes AMG GT2 completen la llista d’inscrits.

No hay comentarios

Dejar respuesta