Els més menuts omplin l’Albereda de Xàtiva d’alegria i colorit amb la Cavalcada del Ninot

La varietat de disfresses, el colorit i l’originalitat van ser les notes destacades el diumenge durant la celebració de la cavalcada del Ninot Infantil de Xàtiva.

L’acte va començar amb la desfilada de la Fallera Major de Xàtiva, Vera Langa, al costat de la seua cort d’honor i acompanyants, seguidament anaven totes les comissions de la ciutat, així començava el matí replet d’ambient i música, davant l’atenta mirada dels veïns de la ciutat que no van voler perdre’s aquest acte en el qual els més xicotets van ser els protagonistes.

Una a una van desfilar les 19 comissions falleres de Xàtiva des de l’avinguda de Selgas fins a l’Albereda on es trobava, com a espectadora d’excepció, la Fallera Major Infantil, Vera Langa, l’alcalde Roger Cerdà, la regidora de Cultura Festiva, Maria Beltran i la Fallera Major, Patrícia Giner, amb les seues corts d’Honor i familiars que van gaudir al màxim d’aquest esdeveniment.

Els més menuts van representar personatges de conte, els superherois, la Fira, la Setmana Santa, el Corpus, els Cristalls Màgics, 100 anys de Disney, la Volta al Món, videojocs, la trencanous, la contaminació, els contes de la Iaia, la confraria de Sant Jordi, i una infinitat de protagonistes d’animació. Totes les comissions van ser molt creatives en la confecció de les seues animades disfresses. A més, van elaborar a la perfecció les seues carrosses cuidant al màxim tots els detalls.

No hay comentarios

Dejar respuesta