Els més menuts prenen l’Albereda de Xàtiva amb la Cavalcada del Ninot Infantil

La varietat de disfresses, el colorit i l’originalitat van ser les notes destacades el diumenge durant la celebració de la cavalcada del Ninot Infantil de Xàtiva.

L’acte va començar amb la desfilada de la Fallera Major de Xàtiva, Noa Esplugues, al costat de la seua cort d’honor i acompanyants, seguidament anaven totes les comissions de la ciutat, així començava el matí replet d’ambient i música, davant l’atenta mirada dels veïns de la ciutat que no van voler perdre’s aquest acte en el qual els més xicotets van ser els protagonistes.

Una a una van desfilar les 19 comissions falleres de Xàtiva des de l’avinguda de Selgas fins a l’Albereda on es trobava, com a espectadora d’excepció, la Fallera Major Infantil, Noa Esplugues, l’alcalde Roger Cerdà, la regidora de falles Maria Beltran i la Fallera Major, Laura Hernández amb les seues corts d’Honor i familiars que van gaudir al màxim d’aquest esdeveniment.

Els més menuts van representar personatges de conte, les quatre estacions, el carnestoltes, les festes de carrer, el medi ambient i una infinitat de protagonistes d’animació. Totes les comissions van ser molt creatives en la confecció de les seues animades disfresses. A més, van elaborar a la perfecció les seues carrosses cuidant al màxim tots els detalls.

No hay comentarios

Dejar respuesta