Els més menuts prenen l’Albereda amb la Cavalcada del Ninot

El fallers més menuts de Xàtiva participaren diumenge en la Cavalcada del Ninot que a l’igual que la de les comissions adultes va introduir algunes modificacions per tal de retallar la seua durada i fer-la més dinàmica.

D’aquesta manera la desfilada va començar una hora abans i es va reduir l’itinerari. A més, per a decidir l’ordre d’eixida de cada comissió es va realitzar un sorteig de manera que ja no es segueix l’abitual ordre que marcaven els premis de l’any anterior.

IMG_7976-w700-h468Les diferents comissions van confeccionar enginyoses disfresses i carrosses. La gràcia, l’enginy i l’originalitat van inundar ahir de mati els carrers de Xàtiva en la cavalcada del Ninot Infantil. Els més menuts van mostrar als ciutadans gran varietat de disfresses, plens de colorit.
Els més menuts van representar personatges de conte i una infinitat de protagonistes d’animació. Totes les comissions van ser molt creatives en la confecció de les seves animades disfresses. A més, van elaborar a la perfecció les seves carrosses cuidant al màxim tots els detalls.
IMG_7872-w700-h468La Fallera Major Infantil de Xàtiva del 2017, Teresa Aparicio, la seva cort d’Honor i acompanyants van gaudir al màxim d’aquest esdeveniment replet d’ambient, música i molt encant, una jornada que recorda que les falles cada vegada estan més a prop.

[g-gallery gid=»31527″ pagination=»standard»]

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 − 3 =