Els més menuts gaudeixen d’una nova edició del ral·li faller

Per sisé any consecutiu la Junta Local Fallera organitzà el passat diumenge una nova edició del “Rally Faller Infantil” on van participar les 19 comissions de la ciutat de Xàtiva.


Al voltant de 400 xiquets i xiquetes de Xàtiva van participar ahir en la sisena edició del ral·li faller infantil. Aquest esdeveniment, sols apte per als més menuts, es va celebrar a l’estació d’autobusos degut a l’amenaça de pluja. Des de primera hora del matí, el recinte es va omplir de xiquets amb ganes de jugar i passar-ho bé, amb un ambient que recordava la proximitat de la festa.

IMG_0518Cada comisió va organitzar una prova, consistent en alguna activitat d’habilitat o demostració esportiva on van participar els diferents xiquets de cada falla. D’aquesta manera es puntuava l’actuació dels participants segons la capcitat per resoldre les diferents proves.

Per a Inma i Eva delegades infantils de la Junta Local, cal destacar que els delegats infantils de cada comissió de la ciutat són els que han realitzat un “verdader esforç en aquest ral·li, sense ells no s’hagués fet realitat, gràcies per la seva participació”.

Les activitats eren puntuable però l’objectiu d’aquest matí de diumenge no era un altre que el de gaudir dels jocs i les activitats que van oferir les comissions a menys de dues setmanes del començament de les festes de Falles.

En finalitzar el ral·li es va lliurar un diploma commemoratiu a tots els participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta