Els infantils masculí i femení del Xàtiva voleibol disputaran les Finals Autonòmiques

La Final de màxim nivell femenina es disputarà a Xàtiva, i la Final masculina a Benidorm, el dissabte 27 i diumenge 28 d’abril.

El passat cap de setmana ha portat un nou èxit del Club voleibol Xàtiva, en Iniciació al rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Són ja tres els equips de la base que han aconseguit classificar-se al costat dels millors equips de la Comunitat Valenciana.

El Dental Carralero Xàtiva VB infantil masculí ha aconseguit tirar avant l’eliminatòria d’anada i tornada contra el CV Villena, en la primera divisió autonòmica, per la qual cosa obtenen la classificació a la Final Autonòmica que es disputarà a Benidorm els dies 27 i 28 d’abril. Una Final de màxim nivell, classificatòria per als Campionats d’Espanya. A més, el Dental Carralero Infantil femení verd de la primera divisió autonòmica, també estava classificat fa diverses setmanes per a disputar la Final Autonòmica femenina a Xàtiva, en les mateixes dates. A aquests equips cal esmentar el Xàtiva voleibol verd cadet femení de primera divisió que ja va disputar la gran final a Benidorm la setmana passada.

El CV Villena masculí un digne rival. En el partit d’anada disputat a Villena els locals havien aconseguit la victòria per 3-2 (25-19/25-14/19-25/11-25/15-12), en un partit amb domini altern, que va tindre un cinqué set molt disputat. Els de Xàtiva necessitaven imperiosament la victòria en el partit de tornada, però calia guanyar per 3-0 o 3-1 per a obtindre la classificació. Els de Xàtiva van complir en el partit de tornada, disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva. Els de Xàtiva van guanyar per 3-1 (14-25/25-22/25-18/25-21), donant-li la volta a l’eliminatòria. Van començar els xativins molt nerviosos davant el bon joc del Villena que guanyava el primer set. En el segon, bastant igualat, els de Xàtiva guanyaven, empatant el partit. Domini dels de Roció Dengl en els dos sets següents, en els quals van aconseguir un avantatge còmode que van anar gestionant fins al final.

La Final Autonòmica infantil femenina de primera divisió es disputarà a Xàtiva el 27 i 28 d’abril. L’històric pavelló de voleibol albergarà una nova Final. Els equips participants són CV Elx i Carralero Xàtiva que accedeixen directament a les semifinals com a millors equips de la lliga. Acompanyats de Salesians d’Elx, Fabraquer Campello, CV Gandia i CV Benidorm.

Els quarts de final es disputaran el dissabte al matí, enfrontaran a les 10.30 hores al CV Gandia contra el Salesians d’Elx i a les 12.30 hores al Benidorm contra el CV Fabraquer Campello.

Les semifinals enfrontaran el dissabte a la vesprada a les 18.00, en la primera semifinal al Carralero Xàtiva amb el guanyador del partit Gandia-Salesians Elx. A les 20.00 serà la segona semifinal, El CV Elx s’enfronta al guanyador del partit Benidorm-Fabraquer.

Tercer i quart lloc: El diumenge al matí a les 10.00 hores, amb els perdedors de les semifinals. Gran Final: El diumenge a les 12.00 hores, que enfrontarà als guanyadors de les semifinals.

Idèntic format per a la Final Autonòmica infantil masculina que es disputarà a Benidorm, en el pavelló Raúl Mesa. El Salesians d’Elx i el Benidorm com a millors equips de la lliga accedeixen directament a les semifinals.

Els quarts de final enfrontaran a les 10.30 hores al CV Elx contra l’SD Petrer. A les 12.30 hores el CV València s’enfronta al Carralero Xàtiva voleibol, buscant un lloc en la semifinal.

Els guanyadors d’habitacions jugaren les semifinals. Si els de Xàtiva guanyaren, s’enfrontarien al CD Salesians Elx a les 20.00 hores.

El diumenge al matí es disputarà el tercer i quart lloc i la gran final.

Un altre dels equips que està lluitant per un ascens a la segona divisió és l’equip Col·legi Claret CV Xàtiva de la tercera divisió infantil femenina, que el passat cap de setmana guanyaven contra l’Alzira per 3-1 en partit disputat divendres passat, mentre que el dissabte tornaven a guanyar a Sedaví per 1-3. L’equip ocupa la primera plaça de la classificació del grup C, mancant diverses jornades per a finalitzar la lliga regular, composta de quatre grups, en la qual els millors de cada grup, acabaran enfrontant-se en encreuaments d’anada i tornada

No hay comentarios

Dejar respuesta