Els estudiants de Canals participants en la Fira Aèria fiquen a punts els seus drons

Els estudiants de l’IES Sivera Font, l’IES Francesc Gil i el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat de Canals que estan participant durant aquest curs en la tercera edició de la Fira Aèria organitzada per l’empresa del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, El Caleidoscopio, ja tenen quasi enllestits el projectes de drons que presentaran el 19 de maig a la Universitat de València i el 26 de maig en la Universitat Miguel Hernández a Elx.

El dron del Sivera Font, inspeccionarà les línies elèctriques d’alta tensió i les subestacions transformadores. Per altra banda, la col·laboració i ajuda amb una fi social i mediambiental dins de Canals és l’objectiu del dron que estan desenvolupant els alumnes de l’IES Francesc Gil i el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat. El projecte dron del Francesc Gil i del Col·legi Parroquial Sant Antonio Abad avancen amb força i prompte estarà disposat per a cobrir els objectius socials que s’han marcat.

Segons paraules del Regidor d’Educació, Ricardo Requena, impulsor d’aquest projecte a la nostra localitat per segon any consecutiu, és “una manera diferent, motivadora i eficaç d’acostar les noves tecnologies a l’objecte social i a més, fer-ho des d’un context acadèmic i formal com són els centres de secundària”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × uno =