Els equips femenins del Ciutat de Xàtiva es queden sense puntuar després de la Setmana Santa

Els sèniors i l’infantil-cadet acusen les nombroses baixes

ELENA LUNA.

La jornada de lliga disputada al voltant de la segona Pasqua no va ser gens positiva per als interessos dels equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. El sènior A no va poder imposar-se a l’Algorfa, mentre que el B va caure davant el líder. A més, l’infantil-cadet també es va veure superat pel CF Gandia. En aquesta inusual jornada de lliga, tots els equips femenins del Ciutat van acusar els condicionants d’uns encontres disputats en dates complicades en les quals moltes futbolistes no van estar disponibles.

El sènior B va jugar dimarts passat 19 contra el Albaidense en el poliesportiu municipal d’Albaida. Les de José Enrique Sanchis van disputar un partit molt seriós, amb clara intenció tàctica i un bon joc defensiu. El partit va estar prou igualat, però les locals van aprofitar un error defensiu xativí per a posar-se per davant en el marcador i van ampliar el seu avantatge abans d’arribar al descans. En la segona part, les del Ciutat van tindre ocasions que no van poder materialitzar i les de la Vall van anotar dos gols més.

El següent partit va ser el disputat el dissabte 23 entre l’infantil-cadet del Ciutat de Xàtiva i el CF Gandia en el «Guillermo Olagüe». En els primers instants de l’encontre, l’equip local es va avançar en el marcador. Però, lluny de donar-se per vençudes, les jugadores d’Andrea Tormo van reaccionar i van ser superiors a nivell futbolístic durant el duel. Les xativines van tindre moltes ocasions per a empatar el partit i fins i tot posar-se per davant, no obstant això, no van arribar a marcar. Finalment, el Gandia va sentenciar el partit amb el 2-0.

Finalment, el diumenge 24, les xiques del sènior A es van veure les cares amb el Algorfa CF en el «Paquito Coloma». Les del Ciutat van començar el partit amb mal peu, no es trobaven còmodes en el terreny de joc, i això ho van saber aprofitar les rivals. Les visitants es van avançar en el marcador, i al final de la primera part Andrea Gil retallava distàncies amb un bon gol. Ja en la segona part, l’equip va millorar, però no fou suficient per a donar la volta al partit.