Els diputats provincials de Compromís es reuniran hui amb els regidors de la Costera

Hui dimarts, els diputats provincials celebraran una trobada amb els regidors que el partit té als municipis de la Costera. L’acte, obert a la militància i a la resta de la ciutadania, es celebrarà a l’ajuntament de Rotglà i Corberà a les 19:00 i tindrà un doble objectiu: Que els diputats provincials expliquen les línies mestres de la seua actuació i que els regidors dels diferents pobles puguen plantejar els seus dubtes, preocupacions i propostes.

Aquest acte s’emmarca dins la voluntat d’establir canals oberts de comunicació continua que permeten tant rebre com enviar informació i establir un diàleg obert que ajude a millorar els serveis que es presten a la ciutadania. Aquestes trobades de coordinació i intercanvi es celebren periòdicament i venen precedides per altra que es va desenvolupar a Xàtiva fa uns mesos.

L’acte servirà també per a coordinar esforços en matèries d’interés comarcal, ajudant a establir canals de cooperació que ajuden al desenvolupament de projectes que requereixen de l’actuació de més d’un municipi.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =