Els contes infantils de Caixa Ontinyent, representats per alumnes del Lluís Vives d’Ontinyent

La iniciativa forma part d’un projecte d’aula d’educació primària que consta de diferents activitats i en la qual s’han implicat 140 alumnes.

Els contes, de la col·lecció Cadireta de Boga, han sigut representats en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Alumnes del CEIP Lluis Vives d’Ontinyent representen estos dies al Centre Cultural Caixa Ontinyent els contes infantils de la Col·lecció Cadireta de Boga editats per l’Obra Social de l’entitat, una activitat que forma part del projecte d’aula desenvolupat en relació amb estes publicacions infantils.

La iniciativa, en la qual participen 140 alumnes, suposa el tancament a un any en el qual estos contes han sigut protagonistes en les aules a través de diferents accions: celebració del carnestoltes basat en els personatges de cadascun, decoració en l’aula, taller de ‘contes imantats’ per a participar en la “XXXI Trobada d’escoles en valencià” i l’elaboració d’un ‘cabet’ per aula.

el-pollastre-de-nadal“La valenta raboseta”, “El pollastre de nadal”,Robert i Cecília”, “Els perdiuetes”, “La balladoreta” i “La llegenda de la cara del castell” són els títols escollits per a este projecte que tenen en comú a la seua autora, Mariló Sanz.

La col·lecció Cadireta de Boga, inclosa en el programa de publicacions desenvolupat per Obra Social de Caixa Ontinyent, compta amb 23 títols, quatre d’ells de la sèrie d’educació financera, i té per objectiu recuperar i fomentar el coneixement de contes de tradició oral valenciana, centrats especialment en l’àmbit d’actuació de l’entitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − once =