Els bombers van rescatar ahir a la nit a una dona de Xàtiva que estava al riu Canyoles entre Aiacor i Anahuir, segons informen fonts del Consorci Provincial de Bombers, que apunten que, tot i que la dona ha estat atesa pels sanitaris, es troba bé.

En la intervenció, que es va iniciar a les 20:54 hores i es va perllongar fins quasi les 23:00 hores, també actuaren efectius de Xàtiva, Vallada i un sergent d’Alzira.

La dona es trobava en la vora del riu, amb les llums apagats i el vehicle es encontrava ocult entre les canyes que van frenar el cotxe de ser arrossegat pel corrent, els bombers es van trobar amb situació molt complicada per poder realitzar el rescat, ja que era de nit, amb un terreny de difícil accés i el vehicle ocult entre les canyes. Gràcies a la intervenció del dos rescatadores del Consorci d’Alzira i Requena, amb focus de gran potència i parlant amb la jove per telèfon van poder localitzar-la i li van llançar una corda perquè no fos arrossegada pel corrent mentre aconseguien accedir al lloc, amb una situació meteorològica complicada.

riu-canyoles-diaridigital-es

No hay comentarios

Dejar respuesta