Els alcaldes de Xàtiva i Ontinyent destaquen la “germanor” entre ambdúes ciutats

Jorge Rodríguez i Roger Cerdà donen la benvinguda als participants d’una visita de  “Majors Actius” a Xàtiva que incloïa visites al castell i el Betlem Monumental

Els alcaldes de Xàtiva i Ontinyent, Roger Cerdà i Jorge Rodríguez, han destacat la “germanor” i bon ambient de col·laboració entre ambdúes ciutats. Ho feie durant la recepció que tenia lloc aquest divendres a més de mig centenar de persones usuàries del programa “Majors Actius” d’Ontinyent que visitaven el municipi de Xàtiva, dins dels viatges culturals inclosos a la programació trimestral del programa d’envelliment saludable impulsat pel consistori ontinyentí.

Roger Cerdà s’adreçava als visitants per mostrar-se “encantadissim de rebre-vos a Xàtiva, ciutat que conegueu, com coneguem nosaltres Ontinyent. Sóm ciutats que estem molt a prop, que sóm pràcticament germanes i que hem de treballar colze a colze”. El primer edil xativí destacava “la magnífica relació amb el vostre alcalde, al qual li tinc un apreci molt especial i sóm amics”.

Jorge Rodríguez agraïa al seu torn a Cerdà la recepció “a una ciutat on els ontinyentins venim molt però majoritàriament per feïna, i per això poder parar-se a gaudir de tots els atractius d’una ciutat preciosa com aquesta, amb una història que paga la pena conèixer, és també una de les coses que pretenem amb el programa Majors Actius, gaudir de llocs atractius que tenim molt a prop”

Els “Majors Actius” visitaven el castell de Xàtiva i el Betlem Monumental més gran d’Espanya, a més de dinar a la localitat. El programa d’envelliment actiu tanca així els desplaçaments previstos per a esta tardor, que ha inclós també desplaçaments a la localitat alacantina de Busot per visitar les coves del Canelobre; a la ciutat d’Alacant; i al municipi de Montanejos (Castelló) i el seu entorn natural.

No hay comentarios

Dejar respuesta