Elisa Ferrer, guanyadora del Premi Tusquets de Novel·la a l’Alcúdia de Crespins

Aquest prestigiós i exigent guardó reconeix a autors en castellà des de 2005 i ha sigut guanyat per Ferrer amb la seua primera novel·la.

El divendres 13 de desembre a les 19:30 l’escriptora Elisa Ferrer (l’Alcúdia de Crespins, 1983) presentarà la seua novel·la “Tiempo de Avispas” a la Sala Generalitat. L’acte serà d’accés lliure i servirà per a què l’escriptora, que ha guanyat enguany el prestigiós Premi Tusquets, presente la seua primera i premiada novel·la al seu poble.

Elisa Ferrer, Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Graduada en el Màster d’Escriptura Creativa per la Universitat d’Iowa, ha treballat com a guionista de televisió i analista de guions a RTVE, a banda d’haver publicat articles, contes, assajos i poemes a revistes literàries i altres mitjans. La seua novel·la “Tiempo de Avispas” ha sigut considerada la millor entre els 716 treballs presentats enguany al Premi Tusquets. La novel·la versa sobre les complicacions vitals d’una jove en crisi que es retroba amb el pare que la va abandonar de menuda i ha estat lloada per la seua originalitat i autenticitat.

L’acte de presentació comptarà amb la participació de la periodista alcudiana Sara Pedrola i tindrà la forma d’un diàleg-conversa al que parlaran tant de l’obra com d’altres aspectes relacionats amb la seua creació.

No hay comentarios

Dejar respuesta