El UPB Gandia B frena la ratxa del GastroBar La Plaça – CB Anna

Els de la Canal de Navarrés es pateixen una dura derrota després de dos triomfs seguits
El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí autonòmica) no va poder prolongar la seua bona dinàmica de resultats davant el UPB Gandia B, que es va mostrar molt superior durant tota la trobada per a fer-se amb la victòria amb claredat (45-88). La falta d’encert va condemnar als anneros davant un rival amb un nivell físic molt alt. Ara, els de la Canal han de fer creu i ratlla de cara a la recta final de la temporada.
L’altre equip sènior del club, el Visasol – CB Anna (sènior masculí 2a zonal), no va competir aquest cap de setmana per la retirada del rival de la competició.
En categoria cadet, l’Alejandro Ves – CB Anna (cadet masculí) va collir una nova victòria davant el CB Teixereta (52-34) en una trobada que va estar bastant igualat en la primera meitat, però que els de Toni Navas van decantar al seu favor en els dos últims quarts.
El Congelats Ángela – CB Anna (infantil masculí) va lluitar fins al final per a aconseguir un ajustat triomf a casa davant el UPB Gandia B (67-65).
En alevins, el Itele-c – CB Anna (aleví masculí) va realitzar un gran partit tant en defensa com en atac per a guanyar davant el CB Tavernes (43-2), mentre que el Salonet de Rocío – CB Anna (aleví femení) va tindre un doble compromís que es va saldar amb dues derrotes davant el CB Almussafes i l’Ontinyent CB.
Finalment, el Canut Boluda – CB Anna (benjamí) va perdre en la seua visita a l’EB L’Olleria i el Mobilco – CB Anna (prebenjamí) també es va veure superat pel CB Foguera.

No hay comentarios

Dejar respuesta