El trail del Club Atletisme Xàtiva en el mes de Maig

El cap de setmana del 13 i 14 de Maig va estar replet de curses al nostre territori i de modalitats molt diferents.

El Dissabte vàrem tindre la primera edició del trail de Benigànim, una prova que tenia la curiositat que l’eixida era a la vesprada tard amb el repte d’aplegar a la meta abans que es fera de nit de nou. Al trail curt, vam tindre a Miguel Angel de la Guia, que va fer un temps d’1 hora 28 minuts amb una gran 11 posició a la general.

A Alcoi tenia lloc un clàssic del trail valencià, la pujada al Montcabrer una prova de 19 kilòmetres i on vam estar representats, per Vicente Martinez Rigal, que va aconseguir el primer lloc de la seua categoria, i Jose Vicente Gil amb un temps de 2 hores 58 minuts. També vam tindre a Enguera, el Trail de la Plana una prova de 19 kilòmetres i on vam tindre a Moisès Calatayud amb temps de 2 hores 55 minuts a Eloy Pedron amb 3 hores 7 minuts i a Vicenta Bañuls amb 4 hores 21 minuts.

I com a cursa diferent, a Benidorm tenia lloc la pujada a l’hotel Bali, una prova de 53 pisos i on van estar Ferran Garrido i Alberto Casanova amb un temps de 7 minuts 8 segons i 7 minuts 38 segons respectivament. També va tindre lloc una de les clàssiques del trail a Alfondiguilla, una prova de 35 kilòmetres amb 2400 de positiu, i on va estar Jose Osma amb un temps de 5 hores 23 minuts i aconseguint una gran 112 posició a la general 30 de la seua categoria. I ja desplaçant-nos a Alacant tenim el Trail de Confrides, una prova que té lloc a la preciosa serra de la Serrella, i que tenia una distància de 20 kilòmetres amb 1100 de positiu. Fins allí es van desplaçar Alberto Casanova amb un temps de 2 hores 32 minuts amb una posició 61 a la general i 4 de la seua categoria i Jordi Mena amb 3 hores 9 minuts i 15 de la seua categoria.

No hay comentarios

Dejar respuesta