El Servei d’Anestèsia i Reanimació de l’Hospital Lluís Alcanyís guardonat per la seua implicació durant la pandèmia

L’Organització Mèdica Col·legial (OMC) i la Societat Espanyola d’Anestesiologia (SEDAR) han guardonat al Servei d’Anestèsia i Reanimació de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva amb el reconeixement “per la seua implicació i contribució en l’assistència mèdica durant la pandèmia COVID-19”.

El reconeixement s’ha fet públic durant l’edició 26a del Congrés Nacional de SEDAR que va finalitzar a Santiago de Compostel·la dissabte passat.

El Servei d’Anestèsia del Lluís Alcanyís ha contribuït activament en l’atenció de pacients crítics durant els pitjors moments de la pandèmia, adaptant-se el seu personal al mateix temps que les seues instal·lacions, per a prestar assistència a pacients amb necessitats assistencials específiques de crítics i coordinant-se en l’assistència amb els facultatius especialistes de vigilància intensiva.

Amb esta cooperació i treball en equip junt amb la Unitat de Cures Intensives (UCI) s’ha aconseguit prestar una assistència completa a totes les necessitats que s’han presentat aconseguint, en alguns moments de la pandèmia, prestar vigilància intensiva en fins a un 150% de la capacitat assistencial d’UCI.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − 9 =