El regidor de Xàtiva Juan Giner ha sigut oficialment expulsat de Ciutadans

El regidor de Xàtiva Juan Giner ha sigut oficialment expulsat de Ciutadans i el regidor, que fa un mes va renunciar a les àrees que tenia delegades en el govern municipal presidit per Roger Cerdà, ha passat ja al grup de no adscrits. El propi regidor va informar ahir de la seua expulsió per part de la formació taronja, que li va obrir un expedient i li va instar a dimitir dels seus càrrecs com a regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana.

Cs va plantejar a Giner un ultimàtum a la fi de 2021 quan li va reclamar que abandonara les seues àrees per a no continuar compartint govern amb el seu exnúmero 2 i regidora no adscrita —ara compartiran grup—, María Beltrán, que va deixar la formació taronja al setembre. La demora de Giner a deixar les regidories delegades va motivar l’obertura d’un expedient per part de la direcció de Ciutadans, que ha culminat ara amb la seua expulsió definitiva del partit, després de resoldre’s les al·legacions presentades pel regidor.

Des de Ciutadans s’ha reclamat l’acta de regidor “en virtut del compromís subscrit amb la formació taronja a través de la Carta Ètica de Cs que signen els càrrecs electes i per la qual es comprometen a retornar l’acta en el supòsit d’abandonar el partit”. Giner ha reiterat que continuarà com a regidor fins al final d’aquesta etapa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =