El PSPV-PSOE de Xàtiva reactiva la política de proximitat

Els i les socialistes de Xàtiva organitzen “Partit Obert!”, on, mitjançant un sopar de pa i porta, la ciutadania i la militància podran conversar amb les persones amb responsabilitat orgànica i municipal

El primer encontre es realitzarà aquest divendres 20 de maig, a partir de les 21.00 h, a la seu socialista de Xàtiva

El PSPV-PSOE de Xàtiva rellança l’acció política municipal després dels darrers anys marcats per les restriccions com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19. És per aquest motiu que, els i les socialistes llancen “Partit Obert!”, un espai informal on la ciutadania i la militància del partit podran conversar -i sopar de pa i porta- amb càrrecs orgànics i municipals del PSPV-PSOE de Xàtiva.

Amb aquestes cites -les quals es preveuen mensuals, sent la primera aquest divendres 20 de maig, a partir de les 21.00 h a la seu del PSPV-PSOE de Xàtiva (C/ Caldereria, 26)-, els i les socialistes de la capital de la Costera volen reactivar, de manera periòdica, l’activitat de proximitat amb la gent de la ciutat i del partit.

A més, “Partit Obert!” pretén ser un espai per a parlar de l’actualitat municipal, des de la diversitat i el respecte, així com un punt d’exposició de les tasques realitzades a la ciutat i al partit.

La secretària general del PSPV-PSOE de Xàtiva, Xelo Angulo, exposa que “des del PSPV-PSOE de Xàtiva volem reafirmar i impulsar la nostra proximitat amb la ciutadania de Xàtiva, i “Partit Obert!” és una eina més que volem posar els i les socialistes per a conversar amb la ciutadania de Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − cuatro =