El PSPV d’Ontinyent denuncia la falta de manteniment dels carrils bici

  Els socialistes manifesten deixadesa en les sendes per a ciclistes.

23.04.2024.- Ontinyent.- Detectem una falta de manteniment en tota la infraestructura ciclista d’Ontinyent. Més encara existeixen tram molts perillosos. Volem recordar que, en el polígon industrial, en el Polígon del Pla s’han produït accidentes greus on han sigut implicats bicicletes i cotxes. Són nombrosos els trams de ciclovías que presenten un estat deplorable, plens de clots i desnivells que representen un perill tant per als ciclistes com per als vianants. Alguns exemples serien: l’Alqueria Sabata (camins segurs escolars d’IES L’estació), la zona de l’IES Pou Clar, zona del camp de futbol el Clariano entre una llarga llista de carrils en mal estat.

«Des de fa mesos, hem rebut nombroses queixes per part dels usuaris de bicicletes, els qui han patit les conseqüències a causa del mal estat de les infraestructures.» explica Martínez

Segons el portaveu del grup socialista, «no estan reparant-se clots i forats que fan que una bicicleta haja d’eixir del carril bici per a esquivar-los. Denunciem que hi ha tram que són molt perillosos i no segurs per falta de manteniment i senyalització adequada. «És preocupant la quantitat de sots que hi ha, poden arribar a desestabilitzar la bicicleta si el ciclista no s’adona» lamenta el regidor Socialista.

A més, cal recordar que el foment de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i saludable és una prioritat en la lluita contra el canvi climàtic. Per tant, és fonamental comptar amb infraestructures adequades i en bon estat que fomenten el seu ús i promoguen una mobilitat més sostenible a la nostra ciutat.

«Li recordem a l’alcalde que som Europa, i que estem molt lluny dels objectius de mobilitat sostenible» afig José Antonio Martínez

No hay comentarios

Dejar respuesta