El PSPV de l’Alcúdia de Crespins critica la inacció del govern en l’organització d’actes esportius

L’any passat durant el mes d’octubre des de la Regidoria d’Esports s’organitzaren la tercera edició de la Fira de l’Esport i el Dia dels Veterans amb gran èxit.
El foment de l’esport i el suport als nostres clubs són fonamentals per aconseguir una millor societat i va ser la prioritat per als socialistes les passades legislatures al govern progressista del municipi.
Així, el dia 8 d’octubre de l’any passat, des de la Regidoria d’Esports liderada pel socialista Gerard Gimeno, es va organitzar la tercera edició de la Fira de l’Esport on es dugueren a terme nombroses activitats esportives i els clubs aproparen el seu treball al veïnat, així com, la possibilitat de matricular-se en les seues escoles.
També el dia 22 d’octubre s’organitzà el primer Dia dels Veterans que va significar el retrobament de multitud d’esportistes en distintes disciplines com tenis, futbet i frontenis. Gran jornada deportiva i lúdica que va finalitzar amb un dinar de germanor i una festa remember per als participants.
Segons els socialistes la Regidoria d’Esports del nou govern popular després de prescindir del club local Els Voltors per a coordinar l’escola d’escacs no ha organitzat durant el mes d’octubre cap d’aquests actes que obtingueren una gran acceptació per part dels clubs locals, així com, de la ciutadania.
Una inacció general del nou govern que contrasta amb el seu to triomfalista que s’allunya cada vegada més de la realitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta