El PSPV de Canals manifesta el recolzament al seu portaveu Orea

Els socialistes de Canals han volgut “mostrar el total recolzament al nostre portaveu, Antoni Orea» després de «les difamacions aparegudes a la premsa», en referència a la petició de la dimissió d’Orea que demanaren des de Reiniciem Canals al darrer plenari assegurant que la seua gestió no ha estat «a cap moment eficaç, i més bé ha estat poc clara i opaca».

Per la seua banda, els socialistes apunten que «durant 3 anys Reiniciem ha tingut clar que el PSPV és el seu enemic i no el PP. Durant 3 anys tot han sigut trabes i poca ajuda. Ara a un any d’eleccions fan la seua primera aparició com a partit de l’oposició i és sols per a atacar al PSPV de Canals”, apunten des de l’agrupació socialista.

Així mateix, han recordat que “mai se’ls ha volgut ocultar res, donat que se’ls ha oferit en diverses ocassions, tant a ells com al PP, formar part del Consell d’administració de Risoncha, i sempre ho han denegat. Esperem que reconduixquen la seua postura i entre tots podam treballar per fer fora a la dreta de les institucions”, tal i com han conclòs.

Cal recordar que el regidor del PSPV-PSOE Antoni Orea, segueix al capdavant de les delegacions d’Hisenda i Patrimoni de l’Ajuntament de Canals malgrat que l’equip de govern que presideix Ricardo Requena li va apartar de la gestió de l’empresa pública Risoncha el passat mes de febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − uno =