El pròxim dia 26 jornada de portes obertes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu de les Llengües el 26 de setembre, des de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva volem convidar a participar amb nosaltres en el nostre «Tastallengües», una jornada de portes obertes que tindrà lloc els propers dilluns 26 i dimarts 27. Pretenem que siga una jornada participativa, festiva, oberta al públic en general, on podreu fer un tast de les llengües que s’ofereixen a l’escola: alemany, anglés, francés, valencià i italià. 

El propòsit és que vingueu i pogueu conéixer de primera mà com és el centre i com són les classes que oferim. Aprendre llengües és una eina imprescindible per millorar les perspectives de treball, els estudis o simplement pel plaer d’aprendre i fer noves amistats, i l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva és, en aquest sentit, un referent per a l’aprenentatge de llengües.

Si teniu ganes de saber com són les classes de llengua a la nostra escola -som ensenyament públic i oficial, recordeu!- us esperem els dies 26 i 27 de setembre a la vesprada. No us ho podeu perdre!

No hay comentarios

Dejar respuesta