El projecte In/Sostenible del Fons Valencià arriba al Genovés

El projecte In/Sostenible del Fons Valencià va arribar el, dilluns 17 de juny al municipi del Genovés amb diverses activitats per a tots els públics, però sobre tot pensant en la sensibilització dels escolars del poble.
L’acte de presentació d’aquest projecte, va tindre lloc a l’Auditori Municipal i va estar presidit per l’Alcalde del municipi, Pere Revert i la Presidenta del Fons Valencià.

fons-valencia-3-diaridigital.esXelo Angulo que ha manifestat que aquesta és una proposta basada en la idea de que “cada dia ens trobem amb moltes oportunitats per millorar el món on vivim. Per tant hem de triar l’opció adequada, triar el camí més sostenible”.

Entre les activitat incloses en la campanya In/Sostenible, trobem l’exposició interactiva, on el visitant tindrà l’oportunitat d’iniciar un viatge en el que passarà per diferents parades temàtiques en el seu camí cap a la sostenibilitat. L’exposició que romandrà del 17 al 21 de juny en horari de visita de 11 a 13:30 hores, de dilluns a divendres, permet al visitant introduir-se en el món de la sostenibilitat en 4 zones principals. Primer, trobem uns núvols de preguntes i curiositats per reflexionar, 6 tòtems amb la informació tematitzada sobre l’ODS 12, una part final resum de tots els ODS i un photocall per compartir l’experiència.

fons-valencia-2-diaridigital.esA més, hi haurà una sèrie de tallers amb el títol “Sóc conscient de quin consum faig” que es desenvoluparan amb els escolars els dies 17, 18 i 19 de juny amb els cursos de 1r fins a 6é de primària del CEIP Mare de Déu dels Desemparats. Hi ha una previsió de participació de la població en aquesta campanya de prop de 500 persones, entre escolars, professorat i públic en general.

fons-valencia-4-diaridigital.esPere Revert, alcalde del municipi ha recordat que “el Genovés sempre ha respost a les activitats i propostes que el Fons ha dut al nostre municipi. I a més, en aquesta ocasió, creguem que és una iniciativa fonamental per aconseguir un món més sostenible mitjançant la sensibilització ja en els nostres xiquets i xiquetes i també en totes i tos els veïns del nostre poble”.

A més a més en l’agenda prevista per a aquesta setmana també podrem gaudir al municipi de la Costera, del contacontes teatralitzat «Vamos a buscar un tesoro», de Janosch Film & Medien AG. La representació serà a càrrec d’ Elisa M. Matallín, el divendres 21 de juny, a les 18:30 hores, al Llavador de la Font.

No hay comentarios

Dejar respuesta