El programa de À Punt Tresors amb història demana la participació dels espectadors de Xàtiva i voltants

Es busquen cent objectes que millor representen el patrimoni cultural valencià de l’últim segle

El programa de televisió Tresors amb història presentat per Carolina Ferre gravarà un dels seus huit capítols a Xàtiva. El projecte demana la col·laboració dels espectadors i espectadores per aconseguir cent objectes que mostren com hem canviat des de principis de segle XX fins ara.
Un jurat format per tres historiadors i experts examinaran els ‘tresors’ i contaran la seua fascinant història. Ells seran els encarregats de triar, entre tots els objectes rebuts, els cent tresors que millor representen l’ànima valenciana. Carolina Ferre estarà acompanyada del reporter José Molins.
Tresors amb història viatjarà per ciutats diferents de la Comunitat Valenciana, entre elles, Xàtiva, en busca dels ‘tresors’. A més, el programa visitarà també València, Gandia, Castelló, Vila-real, Alcoi i Elx.

Com que ara passem molt de temps a casa és un bon moment per a regirar, ordenar i trobar aquells records que tenim amagats com a les possessions més preuades. No importa si són grans o menuts, ni tampoc el seu valor. Importa la història que conta i el que ha significat a la seua vida. Ens serveixen des de ferramentes del camp, indumentària tradicional, objectes de la vida quotidiana, d’oficis antics o d’aquells relacionats amb els esports o la cultura.
Si tens qualsevol objecte i vols participar, has d’entrar al web www.tresorsambhistoria.es i pujar una fotografia del teu ‘tresor’. Una vegada l’objecte estiga al web, l’equip es posarà en contacte amb vosaltres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − dos =