El Premi de Pintura Juan Francés bat el seu rècord de participació amb 528 obres presentades

Es tracta d’un 17% més que en la darrera edició de la Fira d’Agost 2021, i els treballs guanyadors es donaran a conèixer el 15 d’agost

El Premi Nacional de Pintura Juan Francés de la Fira d’Agost ha tornat a batre rècords en l’edició d’aquest 2022, ja que s’han presentat al certamen un total de 528 obres d’un total de 349 participants, el que suposa un increment del 17% respecte al passat any, quan es van presentar 452 obres de 302 participants.

D’entre totes les obres presentades, el jurat d’aquesta edició ha seleccionat les 25 millors creacions que tindran fins al dia 12 d’agost per tal de presentar-les físicament per a que el jurat professional puga, de manera definitiva, elaborar un veredicte. Els premiats es donaran a conèixer el proper 15 d’agost a la Casa de Cultura de Xàtiva.

L’artista guanyador o guanyadora del concurs aconseguirà un premi de 5.000 euros, mentre que la segona millor obra obtindrà una recompensa de 3.000 euros. L’organització ha destacat que aquest any la majoria de les obres són eminentment de procedència espanyola.

Aquesta dada de participació torna a demostrar la importància i el prestigi d’aquest certamen respecte a la resta de concursos de pintura tant nacionals com internacionals, al que ha contribuït la quantitat econòmica dels premis -que es manté- i la formació dels components del jurat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 1 =