El PP valora que amb la projecció actual de les enquestes “l’alcaldia de Xàtiva està a l’abast”

• El PP duplicaria els seus resultats i seria la força més votada a Xàtiva segons la translació de totes les projeccions electorals que estan eixint.

• El PSOE de l’actual alcalde, Roger Cerdà, està en reculada mentre que els altres partits de l’esquerra cauen en intenció de vot pels errors del Govern al que se sumen els problemes de Xàtiva com la supressió del jutjat de violència de gènere

• Iniciem una campanya d’il·lusió el dijous 23 de febrer a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura de Xàtiva on farem la presentació del candidat a l’alcaldia acompanyats dels màxims dirigents comarcals, provincials i regionals del PP.

El president del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha mostrat la seua satisfacció perquè amb la «tendència actual que mostren tots els sondejos i les enquestes que s’estan publicant, el PP té a l’abast de la mà guanyar l’alcaldia de Xàtiva».
En concret, Marcos Sanchis assenyala que totes les enquestes publicades en la Comunitat Valenciana dibuixen un panorama en el qual, traslladat a Xàtiva, «el PP seria la primera força en el municipi».

A més, Marcos Sanchis valora que «el PP torna a convertir-se en la ‘casa comuna’ del vot de centre i centredreta, recollint i conjuminant el vot que se’n va anar a altres formacions i fins i tot del PSOE i que defraudats per la inacció del Sr. Cerdà, veuen en el PP l’única alternativa seriosa de govern».

El candidat del PP a més ha indicat que «la tendència del PSOE és a patir un estancament del seu vot i una reculada per les seues polítiques com el desastre provocat per la llei del només sí que és sí a nivell nacional, la falta de suport del Govern a la Comunitat Valenciana en temes com l’aigua o el finançament a nivell autonòmic, al que se sumen els problemes que han generat els socialistes a Xàtiva com la supressió del jutjat de violència de gènere, amb la complicitat i paràlisi de l’alcalde Roger Cerdà».

El candidat del PP. De Xàtiva, Marcos Sanchis, ha valorat molt positivament les projeccions electorals, «perquè són el fruit de quatre anys intensos de treball on els ciutadans van donant-nos la confiança per a aconseguir un govern millor per a Xàtiva, un govern que faça de Xàtiva una ciutat d’oportunitats i de referència en la Comunitat Valenciana».
Segons el dirigent popular, «és evident que l’esquerra està en reculada i els ciutadans de Xàtiva tornen a confiar en el PP, estem convençuts que estem a res de fer realitat el canvi de govern, i per això barallarem en el PP de Xàtiva, en una campanya d’il·lusió, de propostes i de solucions per al nostre municipi».
El candidat del PP a l’alcaldia ha subratllat que «ara entenem el nerviosisme de Roger Cerdà, que ha hagut de gastar-se 17.000 euros públics de l’Ajuntament en un servei de vídeos per a fer-se autobombo en lloc de treballar per solucionar els problemes del municipi o reivindicar com toca assumptes com el jutjat de violència de gènere».
«Enfront del pànic que intenten vendre el PSOE i els seus socis, des del PP encarem una campanya electoral de somriures, perquè com diu el lema del PPCV, ‘somriu que ja se’n van i venen el canvi’, i farem tot el possible perquè Xàtiva torne a recuperar posicions i siga de nou un municipi de referència en la Comunitat Valenciana», ha indicat Marcos Sanchis.
«Una campanya que iniciem el dijous 23 de febrer a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura de Xàtiva on farem la presentació del candidat a l’alcaldia acompanyats dels màxims dirigents comarcals, provincials i regionals del PPCV com el president provincial, Vicent Mompó, i on amb tota la humilitat esperem rebre a tots els ciutadans de Xàtiva que esperen un futur millor per a la nostra ciutat», ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 5 =