El PP denuncia que “Roger Cerdà es gasta 16.819 euros dels ciutadans en propaganda i autobombo»

• El candidat del PP indica que “l’alcalde ha contractat dit un servei d’audiovisuals per a fer-se vídeos a costa de les arques municipals que ell plena amb els impostos dels ciutadans”.

• Marcos Sanchis recrimina al Sr. Cerdà que “es gaste diners en propaganda i no pague des de fa més de 6 mesos les hores extraordinàries efectuades per la policia local de la fira de 2022 o els serveis extraordinaris de la campanya de nadal i reis”.

• “Quan el PP arribe a l’alcaldia de Xàtiva, la nostra prioritat serà baixar impostos i defensar els interessos del nostre municipi perquè deixe de perdre oportunitats com ha passat amb el jutjat de violència de gènere”.

.- El president del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha denunciat que l’alcalde de la localitat, Roger Cerdà, «es gasta quasi 17.000 euros dels ciutadans en propaganda i autobombo a les portes de les eleccions».
En concret, el candidat del PP ha indicat que l’Ajuntament de Xàtiva que dirigeix el PSOE ha donat un contracte a una empresa per l’import de 13.900 euros més 2.919 d’IVA per a «un servei d’audiovisuals» del gabinet de premsa, o dit d’una altra manera «per a fer-li vídeos a l’alcalde Roger Cerdà a costa de les arques municipals que ell plena amb els impostos dels ciutadans de Xàtiva».
Marcos Sanchis, a més, ha relatat que el citat contracte «s’ha donat ha dit» i no s’ha tret concurs, ja que han vorejat el pressupost mínim per a fer un concurs públic, els 15.000 euros. A més el candidat popular ha recalcat que el Sr. Cerdà es gasta més de 17.000 euros públics en vídeos de propaganda i, no obstant això, no paga a la policia local les hores extraordinàries realitzades en la passada fira d’agost de 2022 o els serveis extraordinaris de la campanya de Nadal i Reis».
El president del PP de Xàtiva ha valorat que «l’Ajuntament pot realitzar vídeos, per exemple, de promoció del nostre patrimoni turístic, això no el discutim, però aquest contracte d’un servei d’audiovisuals a escassos cinc mesos de les eleccions municipals fa olor molt a intentar ficar en les despeses de l’Ajuntament els vídeos de propaganda de Roger Cerdà».
El candidat del PP a l’alcaldia, per part seua, ha reivindicat que «quan el PP arribe a l’alcaldia de Xàtiva, la nostra prioritat serà abaixar impostos i defensar els interessos del nostre municipi perquè deixe de perdre oportunitats, com ha passat amb el jutjat de violència de gènere o la pèrdua de la condició de municipi turístic perquè, com veiem, Roger Cerdà està més preocupat a contractar-se un servei de vídeos que per exemple recórrer el Reial decret que ens lleva les competències en violència de gènere», ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta