El PP de Xàtiva troba un informe de salut pública que prohibeix el consum d’aigua a la Torre d’en Lloris

• El portaveu del PP revela un demolidor informe de Salut Pública on es diu textualment que «l’aigua de Torre d’En Lloris no apta per al consum de lactants i dones embarassades des de juliol de 2022».

• Salut Pública retreu al govern del Sr. Cerdà que no s’ha realitzat cap mesura correctora per a disminuir els nitrats i que no es disposa d’una planificació anual d’analítiques d’autocontrol correcta.

• Marcos Sanchis: «des de juliol de 2022 el Sr. Cerdà ha ocultat a tots els veïns que l’aigua de la Torre de LLoris no era apta per al consum de dones embarassades i nadons, estem davant un cas d’irresponsabilitat majúscula»

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha descobert un informe de salut Pública en el qual s’estableix la prohibició de l’aigua de la Torre de Lloris per a les dones embarassades i els nadons des de juliol de 2022.
El portaveu del PP de Xàtiva ha indicat que «és d’una gravetat absoluta el menfotisme de l’equip de govern del PSOE que denuncia fins al mateix informe de Salut Pública, deixant negre sobre blanc que no s’ha realitzat cap mesura correctora per a disminuir-los nitrats en la zona de proveïment».
«Roger Cerdà està jugant a la ruleta russa amb els veïns de Torre d’En Lloris sense prendre absolutament cap mesura per a pal·liar la situació i a més ocultant que l’aigua no era apta per a part de la població als veïns de la Torre de Lloris. L’informe de Salut Pública parla que la zona es troba actualment en risc mitjà-alt A què està esperant l’alcalde de Xàtiva, per a informar els veïns? Estem davant un cas d’irresponsabilitat majúscula», ha subratllat Marcos Sanchis.

El regidor popular ha indicat que Salut Pública «acoloreix la cara al govern municipal més enllà del problema de l’excés de nitrats. L’informe revela que no es disposa d’una planificació anual d’analítiques d’autocontrol correcta, sent l’última anàlisi del consistori de març de 2023 i estant a més incomplet».
«Així mateix, Salut Pública revela que el govern de Roger Cerdà no disposa d’un protocol d’autocontrol i gestió del proveïment de l’aigua en Torre d’En Lloris actualitzat, així com altres irregularitats com que falta la data de l’última neteja del dipòsit de capçalera i que no està penjada la fitxa de seguretat del biocida que s’utilitza en el tractament de l’aigua», ha continuat exposant el portaveu del PP de Xàtiva.
Marcos Sanchis ha indicat que Salut Pública dona un termini a l’Ajuntament per a esmenar aquests errors, «o es procedirà a iniciar el corresponent expedient sancionador, és a dir, al fet que ens fiquen una multa i que la desídia de Roger Cerdà l’acaben pagant tots els ciutadans de Xàtiva de la seua butxaca».

No hay comentarios

Dejar respuesta