El PP de Xàtiva presentarà una moció contra l’amnistia

• El grup municipal del PP presenta una moció pel respecte a l’Estat de Dret i la democràcia i de condemna als acords amb ERC i JUNTS que atempten contra la separació de poders i la igualtat dels espanyols.

• Eduardo Llopis: «això va de defensar l’Estat de Dret enfront dels abusos d’uns delinqüents que pretenen la seua impunitat a canvi d’investir a Sánchez.

• El PP tendeix la mà a l’alcalde i demana que tinga el coratge d’altres alcaldes socialistes o històrics del PSOE i es posicione clarament contra els excessos del sanchismo.

El regidor del Partit Popular de Xàtiva, Eduardo Llopis, ha anunciat que el grup popular presentarà en el pròxim ple de l’Ajuntament una moció en defensa de la Constitució Espanyola, la igualtat dels espanyols i el respecte a l’Estat de Dret i la democràcia “que obligarà necessàriament a retratar-se a l’alcalde, Roger Cerdà, i al PSOE de la localitat en assumptes com l’amnistia i l’atac als jutges i per tant a la separació de poders que estem vivint.
Eduardo Llopis ha assenyalat que “Roger Cerdà té l’oportunitat de demostrar que és l’alcalde de tots, no sols dels militants del PSOE, i que està abans amb la igualtat, amb les lleis i amb la Constitució que amb les ànsies de poder de Pedro Sánchez. Això no és una qüestió de partits, està per damunt de les sigles, l’alcalde ha de decidir si està amb la gran majoria de la ciutadania o amb atacar als jutges i perdonar als delinqüents independentistes per set vots”, ha subratllat.

El regidor popular ha insistit que la moció presentada “inclou punts d’acord que compartim la gran majoria dels espanyols, com el compromís amb la vigència de la Constitució de 1978, amb la unitat d’Espanya i la prefectura de l’Estat, o el rebuig als acords amb ERC i JUNTS que pretenen abolir l’Estat de Dret demolint la separació de poders o cedir els tributs a Catalunya generant desigualtat entre espanyols”.
“Des del Partit Popular ens preguntem si els partits que formen el govern local, PSPV-PSOE i XU, poden secundar que es done un tracte privilegiat a Catalunya en menyscapte dels interessos dels valencians o es perdonen flagrants delictes amb una llei d’amnistia creada a ad hoc per i per als delinqüents del “procés”, ha manifestat Llopis.
Per això, el Partit Popular de Xàtiva tendeix la mà a Roger Cerdà i al PSOE de Xàtiva perquè enfront dels interessos del seu partit encarnats per un desmesurat afany poder de Pedro Sánchez, defense el que realment sap que és correcte, que és rebutjar els acords subscrits amb ERC i JUNTS que passen per aprovar una llei d’amnistia, acusar de ‘lawfare’ als jutges, imposar un mediador internacional i tants despropòsits més per a aconseguir el suport del pròfug Carles Puigdemont”.
“L’alcalde tindrà en el PP un aliat si decideix plantar-se davant tots aquests abusos, com per cert ha fet algun alcalde socialista com el de Antas a Sevilla, o com estan alertant nombrosos dirigents històrics del PSOE”, ha afegit l’edil popular.
Finalment, Eduardo Llopis ha recordat a més “que ens acostem al dia de la Constitució i quina millor forma que mostrar el compromís constitucional que aprovant en el ple aquesta moció” i ha assenyalat a Roger Cerdà que “si no vol escoltar el PP, que isca al carrer i pregunte als seus veïns què els sembla tot això i després decidisca si està amb el poble o amb Pedro Sánchez”.

No hay comentarios

Dejar respuesta