El PP de Xàtiva porta a Antifrau els vídeos d’autobombo de Cerdà pagats amb diners públics

• Sanchis exigeix així mateix que “el departament de comunicació s’abstinga de fer més vídeos o Roger Cerdà i el seu govern estaran incorrent en greus incompliments de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny del Règim Electoral General”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha anunciat que el PP porta a l’Agència Valenciana Antifrau «els vídeos d’autobombo de l’alcalde Roger Cerdà que fa amb diners de tots els ciutadans» per constituir un possible delicte de malversació de cabals públics.
Marcos Sanchis ha subratllat «la campanya bruta» de l’alcalde de Xàtiva, el socialista Roger Cerdà, després d’haver comprovat «com està usant els vídeos pagats amb diners de l’Ajuntament, és a dir, per tots els ciutadans, per al seu autobombo i promoció política i personal».
«És indecent que l’alcalde aprofite el contracte del servei de vídeos que paga l’Ajuntament per la barbaritat quantitat de 16.819 euros per a ficar aquests vídeos com a part de la seua campanya, estaríem davant un possible delicte de malversar diners públics», ha indicat Marcos Sanchis.
L’alcaldable del PP ha asseverat així mateix que «Roger Cerdà i el seu govern estarien incorrent a més en greus incompliments de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny del Règim Electoral General, i des del PP posarem a més la corresponent denúncia a la Junta Electoral de Zona de Xàtiva».
Marcos Sanchis ha recordat que des del PP ja es va alertar del contracte de servei d’audiovisuals per a comunicació i gabinet de premsa per valor de 16.819 euros, exigint a l’alcalde que no l’utilitzarà «per al seu autobombo» sinó per a la promoció turística o que s’invertira aquests diners a pagar per exemple les hores extraordinàries a la policia Local.

«No obstant això, el temps ens ha donat la raó, i és que Roger Cerdà és tan predictible que està utilitzant aquest servei de vídeos que paguen tots els ciutadans per a la seua campanya política, la qual cosa suposa un parany electoral en tota regla», ha subratllat Marcos Sanchis.

El candidat del PP ha assenyalat que «segons el contracte, el servei de vídeos ha de subministrar la producció i edició de fins a huit peces informatives al mes, en format audiovisual, minireportatges i altres formats informatius», però en comprovar aquest treball «descobrim que els vídeos gravats i difosos per l’Ajuntament fins ara res tenen a veure amb publicitat institucional i sí més aviat en promoció personal de l’alcalde».

El candidat del PP ha explicat que «Roger Cerdà puja els vídeos al seu propi perfil personal, on a més s’utilitzen els eslògans, que són exactament els mateixos que utilitza la campanya del PSOE de Xàtiva com mostren en les seues comunicacions o en els seus actes».

«Per tot això, des del PP exigim que es retiren els vídeos pujats fins hui i que el departament de comunicació s’abstinga de fer més vídeos».

Marcos Sanchis ha conclòs demanant «una campanya neta, transparent i sense dreceres per part del PSOE a través de les arques de l’Ajuntament. Per part del PP ací ens trobaran, en el debat d’idees i propostes per a millorar Xàtiva, en una campanya en positiu i d’il·lusió per a retornar al nostre municipi l’orgull perdut i traure’l de la paràlisi socialista.

No hay comentarios

Dejar respuesta