El PP de Xàtiva exigeix en el Ple que es complisca la llei dels símbols de la Comunitat Valenciana

• Marcos Sanchis: “Roger Cerdà des de fa 8 anys només posa la música de l’himne de la Comunitat Valenciana saltant-se la llei”.

El Partit Popular de Xàtiva, a través del seu portaveu Marcos Sanchís, ha adjuntat al ple de l’Ajuntament de Xàtiva una moció sobre el compliment de la llei de símbols de la Comunitat Valenciana i la seua utilització.

Marcos Sanchis recorda que: » Des que el PSOE va obtindre l’alcaldia, fa 8 anys, ha llevat la lletra de l’himne i només posa la música, quan la llei 8/1984 de 4 de desembre diu clarament que l’himne es compon de la música més la lletra».

D’altra banda, el portaveu popular remarca que: » Els regidors de Xàtiva Unida sembla que no respecten l’himne de la Comunitat, ja que romanen asseguts en els actes oficials quan s’inicia el mateix»

El Dirigent popular apunta que: » convidem que respecten la llei, i en tot cas, recordem que són regidors representant a una ciutat, no a una part de la població, en el seu exercici de lliure expressió poden romandre asseguts, però de cap manera com a representants públics triats pels ciutadans de Xàtiva, si volen romandre asseguts que vagen a última fila en un acte i romanguen asseguts».

A continuació, exposen els punts d’acord:

1. Instar l’Ajuntament de Xàtiva al fet que complisca de manera immediata amb la Llei de Símbols de la Comunitat Valenciana i la seua utilització i assegure que la interpretació de l’himne oficial de la Comunitat Valenciana es realitze amb música i lletra en tots i cadascun dels esdeveniments públics oficials,

2. Cal Cridar l’atenció dels regidors de Xàtiva Unida sobre la importància de respectar els símbols de la nostra Comunitat Valenciana i exhorta-los per al fet que, almenys en l’exercici del seu càrrec, durant la interpretació de l’himne oficial de la Comunitat Valenciana mostren el degut respecte cap el mateix.

No hay comentarios

Dejar respuesta