• El portaveu del PP assenyala que “mentre Roger Cerdà té dues persones pagades dels nostres impostos per a fer-li fotos i vídeos, no té a ningú per exemple per al tema d’esports”

• Marcos Sanchis denuncia “la incapacitat del govern del Sr. Cerdà per a gestionar, al final la pateixen els veïns de Xàtiva”

• “En una empresa privada l’alcalde Roger Cerdà estaria ja d’aneguetes al carrer amb acomiadament procedent, però ja sabem com és el PSOE i els seus socis, creuen que els diners públics no és de ningú”

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha revelat que l’Ajuntament que dirigeix el socialista Roger Cerdà ha perdut una subvenció de la Diputació de València per a esport valorada en 141.279 euros “per la desídia i desistiment de funcions d’un alcalde que està més pendent de les fotos que de gestionar”.
En concret, Marcos Sanchis ha explicat que l’Ajuntament de Xàtiva haurà de retornar a la Diputació els 141.279 euros destinats a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol 11 número 1 del poliesportiu municipal dels Pereres “per incompliment de les obligacions establides en la convocatòria”.

El portaveu del PP ha censurat que el govern de Roger Cerdà ha tingut de termini des de gener de 2022 fins a novembre de 2023 per a executar i justificar l’obra de la gespa artificial, “però no contesten a la Diputació i ara per llei els obliga a retornar els diners que perden de la seua butxaca tots els ciutadans de Xàtiva”.
“És d’una vergonya absoluta que es tiren al fem res més que 141.279 euros, que es diu prompte, perquè l’equip de govern siga incapaç de fer el seu treball. Mentre Roger Cerdà té dues persones pagades dels nostres impostos per a fer-li fotos i vídeos, no té a ningú per exemple per al tema d’esports”, ha continuat el portaveu del PP.
Marcos Sanchis ha denunciat que “la incapacitat per a gestionar del govern del Sr. Cerdà al final la paguen els ciutadans. Si no saben ni instal·lar gespa artificial en un camp i després passar la corresponent justificació a la Diputació no han de pagar-lo els ciutadans, que no estem parlant d’un error o d’un accident, és una qüestió de total i absoluta falta de ganes de treballar, que han tingut dos anys per a fer-ho”.
“En una empresa privada l’alcalde Roger Cerdà estaria ja d’aneguetes al carrer amb acomiadament procedent, però ja sabem com és el PSOE i els seus socis, creuen que els diners públics no és de ningú i es pot dilapidar com siga. Ells a cruixir més a impostos als ciutadans per a tapar els seus forats. Des del PP ens comprometem a continuar treballant per un canvi de gestió a l’Ajuntament de Xàtiva on importen més els ciutadans que la imatge personal de l’alcalde”, ha acabat Marcos Sanchis.

Des de l’Ajuntament volen aclarir que «en aquest moment, la subvenció no està perduda, atés que les obres de substitució de la gespa del camp 1 en Les Pereres estan executades dins del termini i en la forma corresponent i el servei en funcionament per al seu gaudi per la ciutadania des d’octubre de 2023».
«Es tracta d’un problema administratiu, no de terminis d’execució, ni imports indeguts, ni defectes d’obra. Per eixe motiu, s’està en converses amb la Diputació per a buscar una solució i presentar el corresponent recurs. En qualsevol cas, l’equip de govern ha determinat l’obertura d’un expedient informatiu per a conéixer les circumstàncies que han motivat aquesta situació i prendre les mesures oportunes perquè no torne a ocórrer».

No hay comentarios

Dejar respuesta