Marcos Sanchis: “ El Sr. Cerdà pensa que l’ajuntament és el seu quiosquet i pot fer el que vulga, i no li deixarem”.

Xàtiva 22.05.2024. El Partit Popular ha denunciat davant la Junta Electoral de Xàtiva que l’equip de govern, amb el seu personal de confiança inclòs, utilitza l’Ajuntament i els seus recursos per a afavorir interessos partidistes, a més de publicitar assoliments en ple període electoral, després de la convocatòria de les eleccions europees del pròxim dia 9 de juny.
La JEZ de Xàtiva ha resolt obligant a l’equip de govern a la retirada immediata de les publicacions partidistes realitzades des de les xarxes institucionals de l’Ajuntament de Xàtiva.
Els fets deriven de sengles publicacions realitzades des dels perfils de xarxes socials de l’Ajuntament, els quals han sigut utilitzats d’una banda per a manifestar el seu suport a la “plataforma per la llengua” així com per a anunciar assoliments futurs com serà la posada en marxa de la via verda Xàtiva- Carcaixent.


Marcos Sanchis, portaveu del grup municipal del Partit Popular de Xàtiva ha manifestat que “tant PSOE com XÀTIVA UNIDA, confonen clarament la institució amb els seus partits; l’Ajuntament de Xàtiva no està concebut perquè tots dos partits munten el seu particular quiosquet, sinó que és la casa comuna de tots els xativins devent per tant estar al servei de tots ells i no sols dels seus votants”.
“No sols han vulnerat la Llei de Règim Electoral General sinó que a més han violat el principi de neutralitat que ha d’inspirar l’actuació dels poders públics utilitzant tant mitjans com espais institucionals en benefici dels seus interessos partidistes i per això ens ha donat la raó la Junta Electoral de Zona, obligant immediatament a la retirada de les publicacions realitzades per l’equip de govern”, ha afegit Marcos Sanchis.
Des del Partit Popular no estem disposats al fet que els drets dels ciutadans de Xàtiva es vegen vulnerats, sent aquest un acte més de com conceben el funcionament de l’Ajuntament el PSOE i XÀTIVA UNIDA.
Marcos Sanchis ha conclòs demanant-li al Sr. Cerdà que deixe de confondre amb debats estèrils com el de la llengua, que són el govern més car de la història i es dedique a solucionar els problemes de la Xarxa d’aigua potable obsoleta amb 70 quilòmetres de fibrociment i que perd més d’i la Torre de Lloris i el Carraixet sense aigua potable.

No hay comentarios

Dejar respuesta