El PP de Xàtiva censura la nefasta gestió del govern socialista amb la recollida del reciclatge

Sanchis (PP): “El Sr. Cerdà, és el responsable que a Xàtiva paguem una de les taxes més altes del COR, prop dels 100 euros, més que Ontinyent i Gandia”.

El PP ha censurat la nefasta gestió del govern socialista amb els residus. De fet si analitzem les dades del rebut de la taxa, comprovem com l’any 2016 la taxa del COR, era de 66.74 euros, i en el present any 2023 ha aconseguit la quantitat de 96.43 euros

Xàtiva amb les dades de 2023, proporcionats pel propi consorci de residus, és dels municipis que tenen una taxa més alta de tot el consorci de residus, situant-se en la posició número 82 del rànquing (està constituït per 93 municipis), només superada per 11 municipis. És de destacar com l’any 2016, Xàtiva ocupava el lloc número 11 del rànquing, i que amb el pas del temps i l’arribada del PSOE al consorci hem anat perdent llocs, fins a col·locar-nos a la cua, i sent un dels municipis més cars del consorci.

Segons Marcos Sanchis, “la gestió del Sr. Alcalde amb respecte els residus és castastrófica per a les butxaques de la gent, perquè hui els veïns de Xàtiva paguem més que Ontinyent i que Gandia, i nefast per al medi ambient perquè reciclem menys i tirem més a abocador”.
Si analitzem les dades de l’any 2022 sobre recollida de residus urbans veiem com el govern del Sr. Cerdà ha sigut un desastre en matèria de gestió de residus. Xàtiva és dels municipis que més fem porta a abocador, amb el gran cost econòmic que això suposa. Pel que respecta al reciclatge Xàtiva està a la cua, per davall de la mitjana dels municipis de la comarca. En vidre, paper i plàstic, estem en nivells molt llunyans als quals hauríem de tindre.

Per això Marcos Sanchis, ha demanat al Sr. Cerdà, que es prenga de debò la gestió dels residus, pel medi ambient i per la butxaca de la gent i que de veritat es compte amb els veïns com a part de la solució a la gestió dels residus”.

No hay comentarios

Dejar respuesta