El PP de Xàtiva califica de “fracàs” la participació en l’Escola d’Estiu de Xàtiva

Populars Xàtiva ha lamentat que sent el cost total de la escoleta de 20.132€, haja sigut un fracàs de participació.

Tal i com expliquen des del PP,la regidora d’Educació va destacar l’ampliació de l’oferta amb 48 places més que l’any passat, “però sembla que ha oblidat informar a la ciutadania que tan sols s’han matriculat 95 alumnes ( 64 en el col·legi Gozalbes Vera i 31 en el Martinez Bellver) malgrat les 148 places que es van oferir”.

Un dels motius, apunten des del PP, “és que el preu de la matrícula d’aquesta escoleta és de 75€, incrementant-se en 20€ al preu que era habitual en anys anteriors”. També, i segons les queixes recollides pels populars, “altre motiu pot ser que enguany, dins de la programació diària, no estiga inclosa la visita a piscines públiques, activitat que fins ara era una de les més esperades pels xiquets matriculats”.

D’altra banda, des del PP han volgut evidenciar “l’incompliment de les condicions del plec del contracte menor”. En aquest sentit, han afegit que la titulació del coordinador general compartit per tots dos col·legis segons el plec, ha de ser grau en pedagogia o equivalent. I en la informació requerida per populars Xàtiva i remesa per l’Ajuntament no s’especifica cap titulació del responsable.

A més, “en el plec tampoc s’especifica que s’hagen de contractar dos monitors en possessió d’una llicenciatura en belles arts o un grau en activitats físiques de l’esport com s’ha contractat, en canvi si es demanen dos tècnics d’atenció a persones en situació de dependència, i hem pogut constatar que solament hi ha un contractat”.

Per tot això, “el PP de Xàtiva vol denunciar la deixadesa i poc control que des de l’Ajuntament de Xàtiva estan tenint davant totes les exigències i requisits que en el plec s’establien”.

No hay comentarios

Dejar respuesta