El PP de la Costera traça la seua estratègia de cara a 2027


· Mompó agraeix a Salvi Pardo i a la resta de l’equip comarcal «la seua dedicació per a millorar la vida dels seus veïns i veïnes»

04 de març de 2024. El president del Partit Popular de la província de València, Vicent Mompó, ha assistit a la reunió del PP de la Costera, celebrada a la Llosa de Ranes, on s’ha presentat al nou equip encapçalat per Salvi Pardo i Eduardo Llopis, als qui el Comité Executiu va nomenar el 12 de gener.

La també alcaldessa de la Llosa de Ranes, Salvi Pardo, com a coordinadora del partit a la comarca i el regidor de Xàtiva Eduardo Llopis com a secretari comarcal, juntament amb la resta de l’equip, tenen com a objectiu millorar els resultats de 2023. Per a això, han traçat les línies generals de treball per als pròxims tres anys.

«És una tasca que requereix treball i esforç diari», ha destacat Mompó, al mateix temps que els ha agraït «la seua dedicació per a millorar la vida dels seus veïns i veïnes». «Un benefici que no sols repercuteix en els 19 municipis de la Costera, sinó també en tota la província», ha subratllat.

En la reunió, que s’emmarca en la ronda de trobades de treball que la direcció provincial està mantenint per totes les comarques, s’ha posat l’accent en la formació als regidors, que el partit està impartint. «Continuarem dedicant esforços en aquest sentit», ha assegurat Mompó, qui ha esgrimit que «el treball és més eficient com més gran és el coneixement».

En la mateixa línia, el líder provincial ha advocat per «la coordinació i el treball en equip». «Tenim una estratègia clara, sabem els mitjans dels quals disposem i els traurem el màxim partit perquè ens sobren ganes de treballar per la nostra província», ha conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta