El conegut portal d’Internet dedicat als viatges TripAdvisor Rentals – Niumba acaba d’incloure a la ciutat de Xàtiva com a una de les més boniques de la Comunitat Valenciana. Segons fonts de TripAdvisor «el nostre objectiu és promocionar llocs d’interès turístic entre la nostra comunitat de viatgers». La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, ha agraït la distinció i ha manifestat que «el fet que es destaque a Xàtiva en un portal que rep milions de visites és una gran oportunitat per a la promoció turística de la ciutat, ja que es multiplica el número d’impactes».

fuemte-25-chollos-diaridigital.esD’altra banda, la regidora ha valorat aquesta notícia com a una mostra dels resultats de les accions en matèria de promoció turística. Sanchis creu que «Xàtiva sona cada vegada més com a destinació de turisme d’interior, fruit de l’intens treball que estem duent a terme des del departament de Turisme, contant amb la col·laboració de la Diputació de València, a través del seu patronat, i de la Generalitat, mitjançant l’Agència Valenciana de Turisme».

El portal TripAdvisor destaca el castell i la Seu com a principals monuments de Xàtiva. Segons figura en la informació sobre la nostra ciutat, «el primer que crida l’atenció d’aquesta vila històrica situada a l’interior de la província de València són la seua immensa fortalesa i les seues muralles. Enclavada a la serra del Castell, aquesta obra monumental es mimetitza amb el paisatge donant lloc a la més bella panoràmica de Xàtiva. Imprescindible és també la Col·legiata Basílica de Santa Maria, encara inacabada i visible des de qualsevol punt de la ciutat«.

la-seo-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta