El Portal d’Ocupació recull dos noves ofertes de treball

Són dues ofertes de treball en Carcaixent i Xàtiva respectivament

El Portal d’Ocupació de Xàtiva ha publicat dues noves ofertes de treball, una d’elles per a treballar al sector citrícola al camp, i altra com a especialista en facturació.

Ple que fa a l’oferta de treballador/a de camp al sector citrícola, es tracta de l’oferta de dos llocs de treball amb contracte fixe discontinu, de jornada completa, i amb una durada de més de sis mesos a un magatzem de cítrics a la localitat de Carcaixent. Les funcions a desenvolupar serien les derivades de l’especialitat, amb la necessitat de coneixement de cítrics i de carnet de tractor LVA.

D’altra banda, l’oferta d’especialista en facturació és per a un lloc de treball en instal·lacions industrials a Xàtiva. Es tracta d’una oferta de jornada completa a torn partit (de 8:30-9 a 13:30-14 i de 15 a 18 hores). Es requereixen coneixements de facturació nacional i internacional, comptabilitat bàsica, Incoterms, atenció al client i transport, negociació, enviaments i revisions de comandes.

Els interessats o les interessades en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

No hay comentarios

Dejar respuesta