El ple de l’Alcúdia de Crespins acorda per unanimitat el destí dels 321.515 euros del superàvit

Entre les inversions destaca la compra d’un camió per a la Brigada Municipal o la substitució del terrat de la Casa de la Cultura

El Ple Municipal de l’Alcúdia de Crespins va acordar per unanimitat el destí dels 321.515 euros del seu superàvit en el passat ple ordinari del dia 3 de juny. En concret, es va aprovar la destinació dels 246.515 euros restants del superàvit aprovat el passat dia 13 de maig on ja es van destinar 75.000 euros a la reurbanització del carrer Calvari.
Ara, amb aquest romanent de tresoreria es duran a terme distintes millores en la població, alhora que es complementaran partides pressupostàries que ara per ara necessiten una injecció econòmica o es crearan de noves per atendre necessitats actuals.
En aquest sentit, les inversions més destacades seran la compra d’un camió per a la Brigada Municipal per import de 30.000 euros, 16.000 euros en material per a la policia local, la substitució del terrat de la Casa de la Cultura amb 33.000 euros de pressupost, l’adquisició de senyalística viària i mobiliari urbà amb 27.000 euros pressupostats, la reforma del mercat municipal amb 20.000 euros, la substitució de la climatització de la biblioteca municipal i la sala generalitat amb 10.000 euros i finalment la construcció d’una nova pista de pàdel coberta que suposarà una inversió de 39.500 euros.
L’alcalde i responsable d’hisenda, Roberto Granero, ha manifestat que es tracten d’inversions necessàries i que suposaran millores en les instal·lacions esportives, culturals i socials així com augmentaran la qualitat dels serveis públics del municipi. Finalment, Granero ha valorat molt positivament el consens de totes les forces polítiques a l’hora de decidir on aplicar el superàvit aconseguit en l’exercici passat.

No hay comentarios

Dejar respuesta