El Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva albergarà les proves d’accés a la Universitat

Durant la setmana de celebració de les PAU la vacunació tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva

El Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva albergarà les proves d’accés a la Universitat (PAU) els propers dies 8, 9 i 10 de juny, en què participaran al voltant de 500 estudiants. D’aquesta manera l’estudiantat de Xàtiva i de la comarca de la Costera no haurà de desplaçar-se a València per tal de realitzar els exàmens.

L’Ajuntament de Xàtiva ja treballa en la logística per a la celebració de les PAU a aquesta instal·lació municipal, en la qual participarà l’alumnat d’una desena d’instituts de la comarca de La Costera. Es comptarà amb un total de 520 taules i cadires que es distribuiran al llarg del pavelló, i que procediran dels instituts de Xàtiva (200 de l’IES Lluís Simarro, 180 de l’IES Josep de Ribera i 40 del CPFP la Costera) mentre que també s’han sol·licitat 70 a l’IES Francesc Gil de Canals i 30 a l’IES de Vallada.

A més a més està prevista la col·locació d’unes seixanta carpes (50 aportades per l’Ajuntament i 10 per la Mancomunitat Costera-Canal) per tal d’habilitar zones d’ombra i de descans i separar a l’alumnat per instituts dins de la pròpia instal·lació. També s’ha col·locat wifi adaptada per al correcte funcionament dels mitjans tecnològics del tribunal i una zona per a que les persones amb diversitat funcional i diverses capacitats puguen realitzar els seus exàmens. Hi haurà neteja i desinfecció diària de l’espai tant a primera hora com al migdia.

La matrícula de l’estudiantat que participarà en les PAU es realitzarà del 24 al 31 de maig i serà gestionades pels centres educatius. Del 2 al 7 de juny es farà un control de llistats i aules i els dies 8, 9 i 10 de juny tindran lloc els exàmens. La correcció d’exàmens tindrà lloc de l’11 al 16 de juny i els dies posteriors es publicaran les notes i es realitzaran les revisions corresponents.

Cal destacar també que la prova extraordinària de juliol, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juliol se celebrarà a les dependències de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva.

Vacunació al Gran Teatre

Cal recordar que el Pavelló Francisco Ballester és el punt de vacunació de la ciutat, lloc pel qual passen setmanalment centenars de persones. En la setmana en que està prevista la celebració d’aquestes proves d’accés a la Universitat les vacunacions es traslladaran al Gran Teatre de Xàtiva. Les persones afectades seran avisades per part del departament de Salut mitjançant un missatge o una telefonada en la que s’indicarà l’hora i el lloc on deuen acudir per tal d’inocular-se la vacuna.

No hay comentarios

Dejar respuesta