El Patronat de Turisme porta a Fitur 2019 la llum de València amb “Try València”

La diputada de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho, ha presentat la nova imatge gràfica del Patronat de Turisme que, sota el lema “Try València. The bright side of life”, portarà la llum de València a Fitur 2019. En la presentació també ha participat el director del Patronat, Evarist Caselles.

Tal com ha destacat Moncho, “estem a les portes de Fitur, una de les més destacades fires internacionals del turisme i és important que tots ens sentim orgullosos de qui som. Mostrarem la nostra singularitat i, sens dubte, la llum de València és única”.

“Try València. The bright side of life”

VALENCIA-PILAREn la seua intervenció, la diputada de Turisme ha explicat que al llarg d’aquest mandat, “hem anat avançat pas a pas; primer llancem una nova marca per a mostrar qui som, València Turisme; després, vam explicar com som, ‘food, living&sun’, i l’any passat vam acudir amb les infinites raons del perquè València, ‘Why V’”.

Per aquest motiu, en paraules de Pilar Moncho, “donem ara un pas endavant per a dir que l’elecció més brillant és València. La nostra llum és única, enamora a tots, a qui ens visita i a nosaltres mateix, és una de les nostres majors bondats i, amb ella, anem a Fitur”.

El desenvolupament gràfic de “Try València. The bright side of life” ha sigut realitzat per l’agència valenciana The Serious Agency.

Un relat i una història feta imatges

Una de les novetats amb les quals València Turisme acudeix a Fitur és el vídeo, produït per l’empresa valenciana Isoaventura, que posa imatges “a la història que volem contar en les trobades turístiques, al nostre relat”, explica Pilar Moncho.

En el vídeo, dues amigues, una americana i una valenciana es retroben a València després d’anys d’absències i recorden les experiències fantàstiques viscudes ací. Claire assegura al final de la cinta que, “el millor de València, sou vosaltres”.

Col·laboració amb empreses

En la seua intervenció, Evarist Caselles ha animat els ajuntaments a aprofitar la fira per a promocionar al màxim els seus productes locals i els ha convidat a fer-se ressò en les xarxes socials de les etiquetes emprades per València Turisme enguany en Fitur: #TryValència i #ValenciaTurisme.

València Turisme acudeix a Fitur amb tres grans propostes: Del Tros al Plat, Film València, i els nous models de comercialització de productes turístics, desenvolupats a partir dels workshops organitzats pel Patronat de Turisme en els últims mesos per a connectar productes turístics i plataformes de comercialització.

grafica_turisme.-fitur_

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 11 =