El Pacte Territorial La Costera-Canal inicia a Xàtiva els tallers grupals per a cerca d’ocupació

• La Casa de la Cultura albergarà el pròxim dimarts 21 de maig dues sessions dels tallers grupals amb persones que estan en cerca activa de treball.

Durant els mesos de maig i juny el Pacte Territorial portarà el seu projecte “La Costera-Canal en Xarxa” a Xàtiva. El personal tècnic del Pacte posarà en marxa els Coworking per l’Ocupació a la Casa de la Cultura. Sis sessions enfocades a facilitar la inserció laboral de les persones participants i que es desenvoluparan en horari de matí.

Es tracten de dinàmiques de grup per a la recerca d’ocupació on les persones participants adquiriran destreses enfocades a les tendències actuals del mercat de treball i les competències 3.0 més demandades. La finalitat és definir i analitzar els objectius laborals per tal d’enfrontar-se de la millor forma al mercat laboral amb col·laboració entre totes les persones participants.

Per a poder participar en aquests tallers , les persones interessades poden reservar plaça telefonant al 960.901.988 | 960.901.990 o enviant un correu electrònic a ocupacio@pactecosteracanal.com

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 3 =