El Pacte Territorial La Costera-Canal finalitza a Xàtiva els tallers per a la cerca d’ocupació

  • Cal recordar que aquestes sessions continuen per la resta de les seus establides a l’inici del projecte. Serà dimarts que ve 18 quan s’inicien de nou en el municipi de Chella.

Durant els mesos de maig i juny el Pacte Territorial ha portat al municipi de Xàtiva els Coworking per l’ocupació, unes sessions enfocades a facilitar la inserció laboral de les persones participants.

jornada-la-mancoDurant aquestes jornades, s’ha comptat amb la presència de diferents representants de les entitats que conformen el Consell del Pacte, tals com Raúl Roselló, Secretari Intercomarcal la Ribera, la Safor, Vall d’Albaida, la Costera i Canal de Navarrés; Manuela Pascual , Secretaria General de CCOO Comarques Centrals, així com la presidenta de l’entitat Mª José Tortosa.

Així mateix, durant la sessió d’ahir dijous, es va realitzar el taller d’emprenedoria que va comptar amb una desena de participants. Es tractava d’una jornada específica per a persones que tenen una idea de negoci, assessorant-los al voltant dels passos a seguir per a posar en marxa la seua activitat, així com els tràmits administratius que cal conéixer. La jornada es va centrar en l’ús d’eines per a l’anàlisi de models de negoci, tals com el “Business Model Canvas”.

Cal recordar que aquestes sessions continuen per la resta de les seus establides a l’inici del projecte. Serà dimarts que ve 18 quan s’inicien de nou en el municipi de Chella.

Per a poder participar en aquests tallers, les persones interessades poden reservar plaça telefonant al 960.901.988 | 960.901.990 o enviant un correu electrònic a ocupacio@pactecosteracanal.com fins al dilluns 17 de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + dieciocho =