El Pacte Territorial Costera- Canal celebra un exitós tancament d’exercici

· L’import de la subvenció, concedit per Labora i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa AvalemTerritori, ascendeix a 412.800 €

El Pacte Territorial Costera-Canal culmina amb èxit la primera fase del projecte «Una Xarxa, Un Futur», iniciat l’abril de 2023, amb resultats altament positius en l’assessorament professional a més de 250 nous usuaris a les comarques de la Costera i La Canal de Navarrés.
Del total de persones beneficiàries del servei, el 61,6% són dones i el 38,4% homes. En desglossar per rang d’edat, es destaca l’atenció proporcionada a 96 persones menors de 29 anys, 79 persones de 30 a 45 anys i 83 persones majors de 45 anys.

En termes d’orientació laboral, es realitzaren més de 500 sessions individuals, ja siga de manera presencial en els municipis d’ambdues comarques, en l’oficina central o a través de plataformes telemàtiques.
Els tallers realitzats, amb una participació de 150 persones, abasten acreditació de competències, elaboració de currículum amb Canva, alternatives laborals per a col·lectius vulnerables, accés al món laboral per a la joventut titulada i aquella en risc d’exclusió social, així com el desenvolupament d’habilitats digitals. A més, es van impartir xarrades d’orientació laboral sota el tema «Primera Ocupació» en els centres educatius de La Costera, amb la participació de més de 500 estudiants de Formació Professional.

«Aquest projecte, que finalitza el 31 de desembre d’enguany, és fonamental en el nostre territori per a impulsar la intermediació laboral amb empreses locals, reafirmant el nostre compromís  amb el desenvolupament professional i la integració laboral de la ciutadania», ha indicat el president del Pacte José Luis Gijón, qui ha destacat que «facilitar l’accés al món laboral és una responsabilitat compartida entre totes les institucions i nosaltres, des del Pacte, exercim el paper de guiar als nostres veïns cap a noves oportunitats laborals».

No hay comentarios

Dejar respuesta